• home
 • video
 • pas verschenen

  Een nieuwe ploegfoto nemen? Geen overbodige luxe

  Voor de Club-fans kan een nieuwe ploegfoto best handig zijn.

  Zulte Waregem heeft vandaag een nieuwe ploegfoto gemaakt. Een voorbeeld dat volgens ons de andere ploegen best volgen. We namen de proef op de som bij onze topclubs en kunnen al heel wat kruisjes over de originele versies trekken.

  Anderlecht: Milivojevic out, Defour in

  Bij Anderlecht zochten na het kiekje Thomas Kaminski, Luka Milivojevic en Fede Vico nog andere oorden op. Steven Defour, Maxime Colin, Ibrahima Conte kwamen er nog bij. Ook WK-ganger Andy Najar was niet present bij de ploegfoto.

  Club Brugge, zes kruisjes veranderen een ploeg

  Zes kruisjes op de ploegfoto van Club, met de late vertrekkers Larsen, Sabala, Odjidja, Lestienne, Jørgensen en Dierckx.

  De aanwinsten tijdens het slotoffensief: José Izquierdo, Felipe Gedoz, Ruud Vormer, Gato Silva en Fran Brodic moeten nog voor de ploegfotograaf passeren. WK-ganger Duarte ontbrak ook op de originele afspraak.

  Standard: 3 eruit, 9 erbij

  Ook de Standard-fan zou liefst een nieuwe ploegfoto boven zijn bed willen, want met Ezekiel, Bulot en Mbombo  zijn er nog 3 spelers vertrokken. 

  En maar liefst 9! mogelijke nieuwe helden ontbreken. In de uitsnijdingen staan Tony Watt, Darwin Andrade, Jeff Louis, Ricardo Faty, Damien Dussaut, Vinicius Araujo, Alassane Diallo, Eyong Enoh en Jonathan Vieira.

  Racing Genk: kruis over coach en Vossen

  Racing Genk heeft met Vossen, Masika, Limbombe, Ojo en Simaeys ook nog "ballast" op de ploegfoto. Bovendien ruilde Genk ook zijn coach al in en mag Ferrera dus vervangen worden door McLeish. Kagé, Okriasjvili en Cavric willen dan weer ook op de foto.