• home
 • video
 • pas verschenen

  Mike Tyson noemt nieuwsanker "klootzak" live op tv

  Mike Tyson (m) reageert slecht op een vraag over zijn verleden.

  Mike Tyson heeft nog eens toegeslagen. Tijdens een live-interview op de Canadese tv CP24 schold de ex-bokser nieuwsanker Nathan Downer uit. De man bracht de veroordeling voor verkrachting van de zwaargewichtkampioen ter sprake, Tyson was daar duidelijk niet mee gediend. Bekijk hieronder de beelden.

  Nieuwsanker rakelt verleden als verkrachter op

  Tyson is tegenwoordig acteur: hij was samen met de Canadese promotor in Toronto om zijn onemanshow "The Undisputed Truth" voor te stellen.

  Tyson ontmoette in Toronto ook burgemeester Rob Ford, die het voorbije jaar voor tal van schandalen zorgde - onder meer van drank- en drugsgebruik - maar toch gaat voor een herverkiezing.

  Downer vroeg Tyson daarover het volgende: "Er komen verkiezingen aan. We weten dat je een veroordeelde verkrachter bent. Dit kan de campagne (van Ford) schade berokkenen. Hoe reageer je daar op?"

  Daarop was het hek van de dam. Uiterlijk kalm, maar inwendig kokend wierp Tyson de interviewer een stroom scheldwoorden naar het hoofd. Downer probeerde het interview nog te redden, maar vergeefs.

  Daarop brak Downer de conversatie af. Na de show verontschuldigde de presentator zich voor het taalgebruik en gaf hij mee dat het niet zijn bedoeling was om Tyson te kwetsen. "Ik neem het niet persoonlijk."