• home
 • video
 • pas verschenen

  Falcao: "Mijn knie voelt weer goed aan"

  Falcao en Blind moeten Manchester United uit het slop halen.

  Manchester United heeft zijn aanwinsten Radamel Falcao en Daley Blind officieel voorgesteld. Een zelfzekere Falcao leek geen last te hebben van de druk die op zijn schouders ligt en is klaar voor de nieuwe uitdaging na zijn zware knieblessure. "Ik heb de voorbije maand veel progressie gemaakt en voel me goed", zei de Colombiaanse spits.

  Falcao komt op huurbasis over van Monaco. De Colombiaan lag het grootste deel van het voorbije jaar in de lappenmand met een gescheurde kruisband in zijn linkerknie. De spits zag daardoor ook het voorbije WK aan zich voorbijgaan.

  Na een maandenlange revalidatie is de 28-jarige spits weer klaar voor de strijd. Hij speelde met Monaco enkele vriendschappelijke wedstrijden en draafde ook een kwartiertje op tijdens de oefeninterland van Colombia tegen Brazilië.

  De Colombiaan moet nu Manchester United, dat na drie speeldagen in de Premier League amper twee punten heeft, uit de nood helpen. "Ik voel me goed. Ik ben hier hartelijk ontvangen en de aanpassing is altijd makkelijk als er zoveel goede spelers zijn."

  "Ik ben twee maanden geleden weer beginnen te spelen bij Monaco en de afgelopen maand heb ik veel progressie gemaakt. Mijn conditie is goed en mijn knie voelt weer goed aan."

  Neville valt transferbeleid aan

  Ex-Man.United-speler Gary Neville heeft op de Britse radio intussen kritiek geuit op het transferbeleid van Louis van Gaal. Die besteedde afgelopen zomer ruim 190 miljoen euro aan nieuwe spelers.

  Volgens Neville heeft United Danny Welbeck voor een te laag bedrag naar Arsenal laten gaan en te veel betaald voor de aanwinsten. Toch is voormalige verdediger opgetogen met de komst van Falcao.

  "Zijn komst heeft iedereen verrast en zelfs gechoqueerd. Hoe Van Gaal al die spelers is zijn team moet krijgen, is me wel een raadsel. Ik had deze transferpolitiek niet verwacht van United. Normaal is het toch meer gecontroleerd."