• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht moet wellicht ook Blaszczykowski niet vrezen

  Blaszczykowski stond dicht bij een terugkeer na een zware blessure.

  De ziekenboeg van Borussia Dortmund wordt steeds groter. De Duitse club, straks tegenstander van Anderlecht in de Champions League, ziet nu ook Jakub Blaszczykowski weer uitvallen.

  Jakub Blaszczykowski scheurde vorig seizoen in januari de kruisband van zijn rechterknie en werkte al een tijd aan zijn terugkeer. Maar op training liep de Poolse middenvelder een blessure op aan zijn dijbeen.

  Donderdag ondergaat de Pool nog enkele onderzoeken, maar er wordt gevreesd voor een inactiviteit van vier weken. Als die diagnose bevestigd wordt, zal de middenvelder onder meer de Champions League-confrontatie tegen Anderlecht missen. De landskampioen ontvangt de Duitsers op 1 oktober.

  Blaszczykowski is niet het enige lid van de Dortmund-lappenmand. Eerder vielen ook al Marco Reus, Nuri Sahin en Ciro Immobile uit.