• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel haalt cover: "Villas-Boas heeft me bevrijd"

  Axel Witsel staat op de cover van het populaire maandblad Pro Sport.

  Axel Witsel is hot in Rusland. Niet alleen op het veld (18 op 18 met Zenit in de competitie), maar ook ernaast. De Rode Duivel siert de voorpagina van het populaire mannenblad Pro Sport.

  Witsel kwam twee jaar geleden in Sint-Petersburg terecht. Na een aarzelend begin loopt het nu op wieltjes. Ook al omdat de nieuwe coach, André Villas-Boas, hem van positie 6 naar 8 heeft geschoven.

  De ex-middenvelder van Standard kan zich nu offensiever uitleven. Donderdag tegen Australië testte Marc Wilmots hem daar ook, Witsel bedankte prompt met een goal.

  De voorpagina halen van het glossy maandblad Pro Sport is een bewijs van zijn nieuwe statuut in het Russische voetbal. Niet veel buitenlanders is die eer al te beurt gevallen. Naast een fotoshoot beantwoordde Witsel ook een aantal vragen.

  De Belg loofde alvast Villas-Boas: "Hij heeft mij bevrijd. Ik heb niet alleen een goed menselijk contact met hem, maar hij staat me toe om vooral aan de aanval te denken."

  "Er heerst momenteel een hele goeie sfeer in de kern en dat kan ons ver brengen. Het team is duidelijk sterker dan vroeger."

  Witsel als Pacino

  Zenit tweette uiteraard ook dat Witsel op de cover van Pro Sport staat en zette er, voor de manier waarop Witsel op de cover staat, de hashtag #TonyMontana bij. Tony Montana is het hoofdpersonage uit de misdaadfilm Scarface, gespeeld door acteur Al Pacino.