• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavendish: "Go Fatty? Geef me dan een donut"

  Mark Cavendish is deze week in eigen land te bewonderen.

  Mark Cavendish fietst dezer dagen op Britse wegen, maar blijkbaar is niet iedere supporter langs de kant van de weg een fan van de Britse spurter. Cavendish werd naar eigen zeggen beledigd in de derde etappe en reageerde op ludieke wijze op Twitter.

  Omega Pharma-Quick Step verdedigde vandaag in de Ronde van Groot-Brittannië de leiderstrui van Mark Renshaw. Onder meer Mark Cavendish moest zijn duit in het zakje doen en was meermaals aan kop van het peloton te vinden.

  Maar in eigen land is niet iedereen fan van Cavendish, zo blijkt uit enkele tweets die de renner de wereld instuurde. Hij richtte zich tot een "supporter" die hem onderweg een niet zo fraaie boodschap voorschotelde.

  "Als je leven zo triest is dat je op een klim "Komaan dikzakje" naar me roept terwijl ik aan kop van het peloton rijd, heb dan toch het lef om het me te zeggen als ik nader en niet als ik al voorbij ben. Of geef me gewoon een donut. Dan hebben we allebei iets", klonk het bij Cavendish.