• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lierse zet Stanley Menzo op straat

  Menzo staat niet langer aan het roer van Lierse.

  De tegenvallende resultaten van Lierse komen Stanley Menzo duur te staan. De Nederlandse coach staat niet langer aan het roer van de rode lantaarn. "Het is met pijn in het hart dat ik afscheid moet nemen van de club van mijn hart", zegt Menzo.

  Lierse begon nog veelbelovend aan de competitie, met een 2-0-zege tegen Oostende, maar daarna viel de motor stil. De nederlaag op Waasland-Beveren, waardoor Lierse de rode lantaarn in handen kreeg, was voor het bestuur de druppel.

  "Na de tegenvallende resultaten van de voorbije weken heeft het bestuur de beslissing genomen om de samenwerking met Stanley te beëindigen", luidt het in een mededeling.

  "Lierse bedankt hem voor het geleverde werk als hoofdcoach in het voorbije anderhalf jaar en wenst hem nog veel succes in zijn carrière." Assistent-trainers Alfons Arts en Daniel Simmes nemen voorlopig de taken over van Menzo.

  Op de site van de club reageert de Nederlander aangeslagen, maar met opgeheven hoofd. "Het is met pijn in het hart dat ik op deze manier moet afscheid nemen van de club van mijn hart."

  "Maar ik kan recht in de spiegel kijken en zeggen dat ik er alles aan gedaan heb het voorbije anderhalf jaar. Ik wens Lierse dan ook het beste toe voor de toekomst."