• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Contador ruilt zijn Vuelta-fiets voor een tractor

  Dankzij een ludiek spandoek krijgt een Spaanse boer Contadors fiets.

  Een droom wordt werkelijkheid voor een Spaanse boer die zijn tractor ruilt voor de fiets van Contador. "Op een tractor zal ik ongetwijfeld minder pijn hebben in mijn benen", grapt Contador op Twitter.

  Andalusië is "loco" van de koers en dat zette een Spaanse landbouwer afgelopen week extra in de verf. Als fan van Contador kreeg hij de ingeving om een ludiek spandoek voor zijn tractor neer te poten.

  Met een eindrijmpje - "Contador, jouw fiets voor mijn tractor" probeerde hij "El Pistolero" ertoe te verleiden om zijn fiets te ruilen voor een tractor. Contador hapte toe: "Ik aanvaard de ruil", grapte de Spaanse toprenner op Twitter. "Op een tractor zal ik ongetwijfeld minder pijn voelen in mijn benen dan op een fiets."