• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club haalt Chileens international en Kroatisch talent

  Gato Silva komt het Brugse middenveld versterken.

  Club Brugge heeft nog twee versterkingen gehaald. WK-ganger Gato Silva wordt geleend van Osasuna en de 17-jarige Brodic verlaat Dinamo Zagreb.

  Club Brugge is bijzonder bedrijvig dit weekend, met de sluiting van de transfermarkt morgenavond in zicht. Het presenteerde vanavond nog twee aanwinsten.

  Met de Chileen Gato Silva haalt Club een ervaren centrale middenvelder. De 28-jarige was een basisspeler van Chili op het WK, waar Chili een revelatie was in de groepsfase. Silva komt op huurbasis over van Osasuna en Club heeft ook een aankoopoptie.

  Met de 17-jarige Fran Brodic strikt Club een groot Kroatisch talent. Hij werd op zijn 16e de jongste debutant in de geschiedenis van Dinamo Zagreb. Brodic, die voor drie jaar tekende, kan zowel in de spits als op de flanken uit de voeten.