• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kiserlovski is de volgende Tinkoff-aanwinst

  Robert Kiserlovski komt over van Trek.

  Oleg Tinkov, de steenrijke eigenaar van Tinkoff-Saxo, heeft nog maar eens zijn portefeuille opengetrokken. Ook Robert Kiserlovski komt de ploeg versterken. De ex-Kroatische kampioen tekende voor twee jaar.

  Oleg Tinkov wist eerder al onder meer Peter Sagan en Ivan Basso te verleiden en kan nu ook Robert Kiserlovski aan dat rijtje toevoegen. De 28-jarige Kroaat komt over van Trek en kreeg een contract voor twee jaar.

  "Robert is een goeie klimmer", legt Oleg Tinkov uit. "We hebben dat type renner nodig en ik ben blij dat hij naar het beste wielerteam ter wereld komt."

  "Robert zal belangrijk zijn in de grote rondes", voegt manager Bjarne Riis toe. "Als hij top is, kan hij onze renners cruciale hulp bieden in beslissende wedstrijdsituaties. Ik ben ervan overtuigd dat hij bij onze ploeg nog kan verbeteren."

  Kiserlovski reageert zelf ook kort op zijn overstap. "Ik ben blij om bij een ploeg te rijden met zoveel prominente figuren. Ik zal steeds klaar staan als een kampioen als Contador mijn hulp nodig heeft."