• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club trekt Izquierdo en Gedoz aan

  Izquierdo zet zijn krabbel in het bijzijn van teammanager Dévy Rigaux.

  De transfers van de Colombiaanse aanvaller José Izquierdo en de Braziliaanse middenvelder Felipe Gedoz naar Club Brugge zijn in kannen en kruiken. Izquierdo zette zijn krabbel onder een contract van 4 seizoenen, Gedoz tekende voor 3 jaar.

  De transfer van de Colombiaan Izquierdo is geen verrassing. Club had eerder al laten weten dat het een akkoord had met de snelle flankaanvaller en de laatste details zijn nu afgerond.

  Club Brugge neemt hem over van Once Caldas, waar hij vorig seizoen helemaal doorbrak. Bij de Colombiaanse eersteklasser vond hij in 37 competitieduels 12 keer de weg naar het doel.

  Bij Club moet Izquierdo het nakende vertrek van Lestienne opvangen. Club Brugge laat op zijn website ook nog weten dat de Colombiaan eerstdaags naar België zal afreizen. Volgende week wordt de nieuwbakken aanvaller ook officieel voorgesteld.

  Ook Gedoz tekent bij Club

  Lang heeft Club niet moeten wachten om zijn tweede Zuid-Amerikaanse aanwinst voor te stellen. Felipe Gedoz tekende een contract voor 3 seizoenen bij Club.

  Volgens Club koppelt de Braziliaanse middenvelder polyvalentie aan explosiviteit. "Hij kan links, rechts en centraal uit de voeten." Vorig jaar hielp Gedoz zijn Uruguayaanse ploeg Defensor aan een zeer groot clubsucces door met vier doelpunten Defensor tot in de halve finales van de Copa Libertadores te loodsen.

  Wellicht ziet Club Brugge de Braziliaan als een vervanger voor Vadis Odjidja, die vrijdag bij Norwich City tekende.