• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vadis Odjidja gaat voor Norwich City spelen

  Odjidja heeft zijn transfer eindelijk beet.

  Vadis Odjidja verlaat na 5 jaar Club Brugge en trekt naar Norwich City. De Engelse kanaries staan momenteel derde in de Engelse tweede klasse.

  De transfer van Vadis Odjidja is geen verrassing. De middenvelder aasde al een tijdje op een vertrek bij Club Brugge. Zondag mocht hij nog invallen op bezoek bij KV Mechelen, maar donderdag ontbrak hij in de Europa League-match tegen Grasshopper Zürich.

  Intussen heeft Odjidja zijn transfer afgerond. Op Twitter plaatste hij een foto waarin hij poseert in zijn nieuwe clubshirt. Odjidja gaf ook al een eerste interview voor zijn nieuwe club. "Ik ben heel gelukkig", zegt de middenvelder.

  "Ik heb lang bij Club Brugge gespeeld, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben blij om die hier aan te gaan. Hopelijk presteren we goed."

  "Deze ploeg wil weer naar de Premier League en daar wil ik bij helpen. Ik hoop ervoor te zorgen dat we weer staan waar we horen. Daarom ben ik hier."

  "We hebben wel een goeie ploeg, het wordt dus hard voor mij. Maar ik geloof in mezelf en denk dat ik de ploeg iets kan bijbrengen. De coach zal mij wel op mijn beste positie zetten en samen kunnen we het goed doen."