• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bakelants: "Zal voor twee seizoenen tekenen bij AG2R"

  Jan Bakelants rijdt volgend seizoen voor AG2R.

  Het contract van Jan Bakelants bij Omega Pharma-Quick Step loopt af na dit seizoen. De Belg is op weg naar AG2R, maar die overgang is nog niet helemaal rond.

  "De onderhandelingen zijn nog niet opgeschoten omdat ploegmanager Vincent Lavenu op dit moment in de Vuelta zit. Mocht de overeenkomst de volgende dagen toch in orde komen, zou het zeker gaan om een contract voor twee seizoenen", vertelt Bakelants in de Mediahuis-kranten.

  Bakelants had zowel in 2013 als dit jaar een contract voor één seizoen. Die situatie wil hij in de toekomst vermijden. "In deze moeilijke tijden, met het verdwijnen van enkele ploegen, is het als renner beter om wat zekerheid te hebben", zegt hij.

  "Gelukkig is AG2R ook een voorstander van een contract voor twee jaar. Ze beseffen ook dat het de loyaliteit van de renner naar de ploeg en omgekeerd ten goede komt."