• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht vindt rechtsachter bij Troyes

  Maxime Colin moet Anderlecht depanneren op de rechtsachter.

  Landskampioen Anderlecht heeft Maxime Colin aangetrokken. De 22-jarige rechtsachter maakt de overstap van AC Troyes en moet bij Anderlecht het vertrek van Guillaume Gillet en de blessure van Anthony Vanden Borre opvangen.

  Maxime Colin (22) wordt bij Anderlecht herenigd met Fabrice N'Sakala, met wie hij bij Troyes speelde. Colin speelde in de Franse eerste en tweede klasse meer dan 100 wedstrijden. Hij maakte ook deel uit van de Franse U20-selectie die op het WK in 2011 vierde eindigde.

  "Ik ben bijzonder vereerd om de kleuren van RSCA te mogen verdedigen", legt Colin uit. "Anderlecht is de grootste club uit België en speelt elk jaar voor de prijzen. Ik zal er alles aan doen om me hier te bewijzen en om de club nog meer successen te schenken."