• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Waasland-Beveren haalt een Indonesische rechtsachter

  Irawan tekende vandaag een contract voor een jaar bij de Wase club.

  Waasland-Beveren is in zijn zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen bij Arthur Irawan, een Indonesische rechtsachter. De 21-jarige verdediger komt transfervrij over van de Spaanse eersteklasser Malaga CF. Hij tekende een contract voor een jaar, met een optie voor een extra jaar.

  Irawan begon te voetballen in eigen land, waar hij werd opgemerkt door Manchester United. Na twee jaar in de jeugdacademie van United tekende hij zijn eerste profcontract bij Espanyol Barcelona. Daar kwam hij niet verder dan het B-elftal. Zijn laatste club was de Spaanse eersteklasser Malaga CF.

  Bij Waasland-Beveren tekende Irawan een contract voor een jaar, met een optie op een extra jaar. Hij krijgt er het rugnummer 33. Voor de volgende wedstrijd van Waasland-Beveren tegen Lierse is hij nog niet speelgerechtigd. Waasland-Beveren staat op dit moment laatste in de Belgische eerste klasse, met twee punten uit vijf wedstrijden.