• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Del Piero trekt naar ploeg van Van Hout en Raymaekers

  Del Piero ruilt Sydney avontuur in India.

  Alessandro Del Piero zal in India een vervolg breien aan zijn voetbalcarrière. De 39-jarige ex-vedette van Juventus gaat aan de slag bij Delhi Dynamos, de club die gecoacht wordt door Harm Van Veldhoven en waar ook twee Belgen spelen.

  Alessandro Del Piero (39) kondigde op Twitter aan dat hij naar India verhuist. De Italiaanse aanvaller komt van Sydney FC en trekt naar Delhi Dynamos, dat in de Indian Super League zal aantreden.

  Die nieuwe profcompetitie staat los van de reguliere competitie, begint half september en duurt voorlopig maar drie maanden. In januari kan Del Piero dus weer een vrije speler zijn, waardoor hij naar de MLS zou kunnen verhuizen. Die Amerikaanse competitie begint in januari.

  Del Piero wordt bij zijn nieuwe club ploegmaat van Kristof Van Hout en Wim Raymaekers. Hij zal er ook samenwerken met coach Harm Van Veldhoven. Del Piero gaf op Twitter ook mee dat hij "ambassadeur wordt van de nieuwe competitie".