• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Teammanager van de Rode Duivels krijgt zijn C4

  Nicolas Cornu is niet langer teammanager van de Rode Duivels.

  Een week na perswoordvoerder Stefan Van Loock moet ook teammanager Nicolas Cornu de voetbalbond verlaten. Zijn contract is met onmiddellijke ingang beëindigd.

  Nicolas Cornu was als teammanager drie jaar lang de dichtste assistent van de bondscoach inzake alle praktische en administratieve zaken ronde de Rode Duivels. Daarvoor was hij een tijdje woordvoerder van de voetbalbond.

  "De KBVB heeft besloten om een einde te maken aan het contract van Cornu", meldt de voetbalbond op zijn website. "Hij maakt met onmiddellijke ingang geen deel meer uit van het bondspersoneel. We communiceren niet meer over dit onderwerp uit respect voor Nicolas."

  Het ontslag van Cornu komt enkele dagen nadat was bekend geraakt dat de bond 300.000 euro verloor omdat men tijdens het WK in Brazilië vergat een reservatie van een hotel voor de spelersvrouwen te annuleren. Het is niet duidelijk of het ontslag van Cornu verband houdt met dit voorval.