• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Di Maria: "Kan niet wachten om eraan te beginnen"

  Angel Di Maria samen met zijn nieuwe trainer Louis van Gaal.

  Manchester United heeft dinsdagavond zijn recordaankoop Angel Di Maria voorgesteld aan de pers. De Argentijn komt voor 75 miljoen euro over van Real Madrid. Nooit eerder betaalde een Britse club zoveel voor een speler.

  "Ik ben in de wolken met deze transfer naar Manchester United. Ik heb heel erg genoten van mijn periode in Spanje en er waren veel clubs geïnteresseerd in mij, maar Manchester United was de enige club waarvoor ik Real Madrid wilde verlaten", zegt de 26-jarige Di Maria.

  "Louis van Gaal is een fantastische coach die zijn sporen al verdiend heeft en ik ben onder de indruk van de visie en de vastberadenheid die binnen de club heerst om opnieuw aan te sluiten bij de top. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen."

  Trainer Van Gaal is ook in zijn nopjes met de komst van de flankaanvaller. "Angel is een speler van wereldklasse én een echte ploegspeler. Er bestaat geen twijfel over zijn enorme talent", vindt de Nederlander.

  "Hij is ongelooflijk snel en met zijn fabelachtige linkervoet kan hij elke verdediging in de problemen brengen. Het is genieten om te zien hij hoe zijn mannetje kan voorbijgaan. Hij is een geweldige versterking voor onze ploeg", aldus Van Gaal.