• home
 • video
 • pas verschenen

  Helse reis voor Yellow Tigers naar Final 6 in Tokio

  Assistent Brecht Van Kerckhove is onderweg met de Yellow Tigers.

  Door hun stuntzege tegen Oranje gisteren mogen de Tigers naar de Final 6 in de World Grand Prix in Tokio. Maar daar geraken is geen pretje. Ze zijn meer dan 24 uur onderweg. En woensdag moeten ze al aan de bak.

  Tijd voor een feestje na de 3-2-zege gisteren tegen Nederland hadden de Tigers niet. Drie uur na de laatste balwisseling in Koszalin vatte coach Gert Vande Broek en zijn team om 2 uur 's nachts een busreis van 7 uur aan naar Warschau.

  Daar was het vier uur wachten in de luchthaven voor een vlucht van 5.30u naar Dubai. Daar is het weer vier uur wachten op een vlucht van 9.45u naar Tokio. De Tigers zijn meer dan een etmaal onderweg voor de trip.

  De coach is niet blij. "Mijn ploeg speelt woensdag alweer. We zijn dan minder dan 48 uur vooraf ter plaatse." Bondsvoorzitter Willy Bruninx gaat de internationale bond erover aanspreken.