• home
 • video
 • pas verschenen

  Trek gaat met twee Belgen naar de Vuelta

  Jasper Stuyven werd in 2009 wereldkampioen bij de junioren.

  Trek Factory Racing Team heeft zijn selectie voor de Vuelta bekendgemaakt. Met Kristof Vandewalle en Jasper Stuyven staan twee landgenoten volgende week aan de start.

  Voor Stuyven, nog altijd maar 22, is het zijn eerste grote ronde uit zijn carrière. Eerder maakte hij tijdens de Ronde van Wallonië duidelijk dat hij naar de Vuelta wil "om te leren en zich af en toe eens te laten opmerken".

  Trek Factory Racing Team koos voor een jonge ploeg in de Vuelta. Naast Fabian Cancellara (Zwi) staan ook nog Julián Arredondo (Col), Haimar Zubeldia (Spa), Kristof Vandewalle, Bob Jungels (Lux), Jasper Stuyven, Jaroslav Popovitsj (Oek), Jesse Sergent (NZl) en Fabio Felline (Ita) aan de start.