• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren verwacht vol huis tegen Hull City

  Lokeren treft Hull wellicht in een uitverkocht Daknamstadion.

  Lokeren mag zich donderdag in de Europa League opmaken voor een kleine Engelse invasie. Alle 1.236 tickets die toegewezen werden aan Hull City zijn de deur uit.

  "Het volledige vak voor de uitsupporters, goed voor 1.236 toeschouwers, is uitverkocht. De fans van Hull hebben ook nog enkele plaatsen in de hoofdtribune, maar die zijn ook al allemaal aan de man gebracht", zegt Herman Van de Putte, persverantwoordelijke bij de Oost-Vlamingen.

  Wellicht zal het Daknamstadion volledig uitverkocht zijn voor de heenmatch tegen Hull City in de vierde en laatste voorronde van de Europa League.

  "We hebben 7.000 tickets voor de thuisaanhang. De voorverkoop loopt evenwel als een trein en we maken ons sterk dat het Daknamstadion helemaal uitverkocht zal zijn. Wie erbij wil zijn, zal zich moeten reppen", aldus Van de Putte.