• home
 • video
 • pas verschenen

  Wie is de beste in Europa: Neuer, Ronaldo of Robben?

  Neuer kroonde zich met de "Mannschaft" tot wereldkampioen.

  Neuer, Ronaldo en Robben zijn nog in de running voor de UEFA Best Player Award 2013-2014, de prijs voor de beste speler in Europa. Over 2 weken wordt de opvolger van Franck Ribéry bekendgemaakt.

  De winnaar zal worden onthuld tijdens de loting van de groepsfase voor de Champions League, op 28 augustus. Bayern-doelman Manuel Neuer wordt door velen als topfavoriet getipt door zijn glansprestatie op het WK.

  Bayern-maatje Arjen Robben dirigeerde Nederland dan weer naar de derde plaats op de Wereldbeker, waar Ronaldo - de derde finalist - zijn kunstjes bij Portugal niet kon etaleren. De Portugees kan wel zwaaien met de Beker met de Grote Oren (Champions League).