• home
 • video
 • pas verschenen

  Vercauteren: "Geruchten over Genk werk van journalisten"

  Niets wijst er nog op dat Vercauteren trainer wordt van Genk.

  Vorige week zetten Racing Genk en Frank Vercauteren een contract op papier, maar de coach heeft nog altijd niet getekend. "De geruchten waren het werk van journalisten", zegt hij nu aan de Russische media. Ondertussen vermaakt Vercauteren zich met een boottochtje op de Wolga.

  Vercauteren en Genk hadden vorige week een akkoord bereikt, daar waren verschillende bronnen het over eens. Enkel de handtekeningen zouden nog ontbreken. Vercauteren keerde afgelopen weekend even terug naar Rusland om nog een wedstrijd te leiden bij tweedeklasser Samara en zou de club dan ook inlichten over zijn vertrek.

  Maar ondertussen loopt Vercauteren rond in Rusland alsof er niets aan de hand is en lijkt Genk al andere pistes te bewandelen. Vercauteren heeft vandaag een vrije dag bij zijn club en besloot die te spenderen aan een tochtje op de Wolga.

  Vercauteren stond ook de Russische pers te woord. "Ik probeer mij altijd zo goed mogelijk aan te passen aan het land waarin ik woon en werk", staat te lezen op de Twitteraccount van Samara. "De geruchten over Genk waren het werk van Belgische journalisten."