• home
 • video
 • pas verschenen

  Omega Pharma-Quick Step versterkt zich met Fabio Sabatini

  Fabio Sabatini werd in 2012 dertiende in de Ronde van Vlaanderen.

  De Italiaan Fabio Sabatini heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij Omega Pharma-Quick Step. "Hij is een harde werker met talent voor de kasseien", vertelt manager Lefevre verheugd.

  "Hij is een renner die je op verschillende terreinen kan inzetten. Hij kan goed zijn in de klassiekers maar kan ook worden ingezet in de sprinttrein van Cavendish", aldus teammanager Patrick Lefevre.

  Sabatini komt over van de Italiaanse wielerformatie Cannondale. "Ik ben zo blij, dit is een droom", zegt de renner. "Dit is een mooie stap in mijn carrière. Ik hou van de kasseien. Sommige jongens in het team ken ik al goed. Ik kan niet wachten op 2015."