• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukas Van Eenoo ruilt Cercle Brugge in voor KV Kortrijk

  Lukas Van Eenoo is vanaf nu een KVK-man.

  KV Kortrijk heeft een nieuwe speler in huis gehaald. Yves Vanderhaeghe mag zich nu ook verkneukelen in de komst van Lukas Van Eenoo. De 23-jarige middenvelder zag geen toekomst meer bij Cercle.

  Gisteravond zijn Kortrijk en Cercle het eens geworden over de definitieve overgang van Lukas Van Eenoo. De middenvelder stapt meteen over en traint vandaag al mee bij zijn nieuwe club.

  Van Eenoo is een jeugdproduct van Cercle en speelde meer dan 100 wedstrijden voor het eerste elftal. Vorig seizoen werd de voormalige jeugd- en belofteinternational wel al enkele maanden uitgeleend aan toenmalig eersteklasser OHL.

  "Lukas blijft een uithangbord voor onze jeugdwerking. Cercle en Lukas beklemtonen dat de onderhandelingen over deze transfer respectvol en in een open sfeer verlopen zijn", klinkt het in Brugge.

  "In het topvoetbal moeten soms moeilijke keuzes worden gemaakt die pijn doen aan het supportershart. Lukas is zeer tevreden met zijn nieuwe sportieve uitdaging. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."

  Trots in zijn nieuwe shirt: