• home
 • video
 • pas verschenen

  Lotto-Belisol heeft selectie voor Vuelta rond

  Jurgen Van den Broeck wil zijn jaar kleur geven in de Vuelta

  Lotto-Belisol heeft zijn negenkoppige selectie voor de Ronde van Spanje bekendgemaakt. Ook Jurgen Van den Broeck is erbij. Hij wil na een teleurstellende Tour iets rechtzetten in de Vuelta.

  Jurgen Van den Broeck wordt bijgestaan door Sander Armée, Bart De Clercq, Jens Debusschere en Maxime Monfort, de Noor Vegard Breen, de Australiër Adam Hansen en de Nieuw-Zeelander Greg Henderson en de Nederlander Pim Ligthart.

  De 69e Vuelta start op zaterdag 23 augustus met een ploegentijdrit in Jerez de la Frontera. Na 21 etappes, op zondag 14 september, valt het doek over deze editie in Santiago de Compostela na een individuele proef tegen de klok.