• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Van Hout trekt naar de Indiase club van Van Veldhoven

  "Het is een avontuur, maar wel een berekend."

  Kristof Van Hout volgt Harm van Veldhoven en Wim Raymaekers naar India. Hij tekent bij Delhi Dynamos een contract tot 20 december. "Ik kijk er wel naar uit. Het is eens iets totaal anders."

  Kristof Van Hout speelde vorig seizoen nog bij Genk, maar zijn contract werd niet verlengd. De doelman stort zich nu op een nieuw avontuur in India. "Het is eens iets totaal anders", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

  "Ik heb een tijdje gewacht op de juiste club. Uiteindelijk vroeg Harm van Veldhoven of ik mee wou naar India. Ik heb er eens goed over nagedacht en beslist om toe te happen. Het is een avontuur, maar wel een berekend."

  "De contractvoorwaarden waren vooral interessant. Ik tekende ook maar tot 20 december, daarna ben ik weer een vrije speler. Het feit dat ook Wim Raymaekers (foto) al tekende, gaf me een goed gevoel."

  Wat weet Van Hout over de competitie in India? "Alles wordt in een nieuw kleedje gestoken. Ze halen heel wat Europeanen en iedere club is verplicht om een wereldster aan te trekken. Het is moeilijk in te schatten hoe sterk mijn team zal zijn, maar ik hoop dat we toch bovenaan kunnen meedraaien."