• home
 • video
 • pas verschenen

  Gesink en Kelderman blijven hun team trouw

  Robert Gesink tekent bij.

  De Nederlandse wielrenners Robert Gesink (28), Wilco Kelderman (23) en Steven Kruijswijk (27) hebben hun contract bij Belkin verlengd met twee seizoenen. "Samen met Laurens ten Dam, Moreno Hofland en Sep Vanmarcke hebben we nu een ijzersterke kern in ons team", klinkt het bij de WorldTour-ploeg.

  Lars Boom (Astana) en Bauke Mollema (Trek) verlaten na dit seizoen de Belkin-ploeg. Robert Gesink, Wilco Kelderman (foto) en Steven Kruijswijk kiezen voor een verlengd verblijf.

  "Met Robert, Wilco en Steven houden we de top van de klassementsrenners in ons midden. We zijn trots dat zij hebben gekozen voor onze visie", reageert teammanager Richard Plugge.

  "Samen met Laurens ten Dam, Moreno Hofland en Sep Vanmarcke hebben we nu een ijzersterke kern in ons team."

  Gesink: "Mooie dingen laten zien"

  "Na een moeilijke tijd heb ik het gevoel dat ik op de juiste weg ben om opnieuw aan te sluiten bij de wereldtop en de komende jaren mooie dingen te laten zien", zegt Robert Gesink.

  "Binnen deze ploeg vind ik veel mensen terug die in het verleden onderdeel waren van mijn beste prestaties en ik ben blij dat ik met hen de komende jaren weer kan samenwerken."