• home
 • video
 • pas verschenen

  Maes: "Hull wordt een hele klus voor ons"

  "Het wordt een moeilijke opdracht, maar wel een plezante."

  Lokeren-coach Peter Maes ging Europese tegenstander Hull City al eens scouten. "Een club die niet degradeert uit de Premier League is heel goed. Het wordt een hele klus voor ons."

  Bekerwinnaar Lokeren moet in de play-off-ronde van de Europa League voorbij Hull City proberen te raken. Volgens coach Peter Maes zal dat niet makkelijk worden. "Ze zijn niet normaal goed", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  Maes ging Hull bekijken tijdens hun partij tegen Stuttgart. na een kwartier stonden de Engelsen al 2-0 voor. "Het is een team dat vanuit de 5-4-1 enorm snel omschakelt. Dat is hun wapen. Ze hebben diepte in hun spel. Ik zag ook een hele goeie Jelavic (ex-Zulte Waregem)."

  Toch is Hull City maar de nummer 16 uit de Premier League. "Als je niet degradeert uit een van de sterkste competities ter wereld, ben je heel goed. Het wordt een hele klus voor ons, maar wel een plezante. Het is een mooie uitdaging."