• home
 • video
 • pas verschenen

  Krijgt Januzaj het legendarische nummer elf bij United?

  Deze foto circuleerde vandaag op Twitter.

  Stapt Rode Duivel Adnan Januzaj in de voetsporen van Manchester United-legende Ryan Giggs? Daar lijkt het op, want op Twitter is een foto opgedoken van een paspop die een shirt draagt waarop Januzaj het nummer elf heeft.

  Op de officiële website van United heeft Januzaj nog altijd het nummer 44, net als vorig jaar. Maar op de foto die gemaakt zou zijn in een fanshop staat het nummer elf onder de naam van de jonge Belg.

  Het shirt met nummer elf is in elk geval vacant bij United. Ryan Giggs droeg het de afgelopen 20 jaar, maar besliste op het einde van vorig seizoen om te stoppen als voetballer en assistent te worden van Louis van Gaal.

  In eerste instantie wilde United het rugnummer elf nooit meer aan een andere speler toekennen uit respect voor de man die in totaal 24 jaar voor de club speelde. Maar Giggs zelf gaf aan om zijn nummer aan een beloftevolle speler te geven. Zaterdag weten we waarschijnlijk meer, dan begint United aan het nieuwe seizoen tegen Swansea.