• home
 • video
 • pas verschenen

  Luzon: "Wel de naam Standard, niet de ploeg"

  Standard liet tegen AA Gent zijn eerste punten liggen en leed zijn eerste nederlaag van het nog prille seizoen. Trainer Guy Luzon verwijt zijn spelers niks en wacht op versterking. "Er moeten spelers bijkomen en we zullen die halen ook."

  Op de persconferentie na de match sprak Luzon klare taal: "We hebben wel de naam Standard, maar niet de ploeg voor een club als Standard", zei de Israëliër, die duidelijk maakt dat er nog spelers bij moeten komen.

  "Hoeveel erbij moeten? Ik ga er geen getal op plakken, maar meer dan één. En we zullen die halen ook."

  Luzon verwijt zijn spelers niks na de 0-1-nederlaag tegen Gent. "Ze hebben hun best gedaan. Maar we hebben op dit moment niet de ploeg om elke drie à vier dagen een resultaat te halen. Dat is de situatie, meer valt er niet over te vertellen."

  "In afwachting van versterking moet ik keuzes maken. En ik zei het vrijdag al: ik denk er niet aan enig risico te nemen met spelers die ik nodig zal hebben in de dubbele confrontatie met Zenit."

  "Liever dinsdag (tegen Panathinaikos, red) gewonnen en vandaag verloren dan omgekeerd? Ik wil altijd winnen, maar uiteraard is de zege in Athene veel belangrijker dan de nederlaag van vandaag."