• home
 • video
 • pas verschenen

  Jammer: Stybar komt niet naakt aan de start van de Eneco Tour

  Stybar verdedigt zijn titel in de Eneco.

  Goed nieuws voor Zdenek Stybar, maar misschien wat minder leuk voor zijn (vrouwelijke) supporters. De koffers van de Tsjech zijn terecht en dus komt de Tsjech van Omega Pharma-Quick Step mét sportuitrusting aan de start in de Eneco Tour.

  Onderweg naar de Eneco was de koffer van Stybar zoek geraakt. De titelverdediger van de rittenwedstrijd in België en Nederland  vroeg de betrokken luchtvaartmaatschappij om werk te maken van de zoektocht naar zijn bezittingen, anders zou hij naakt aan de start moeten verschijnen.

  Zo ver komt het voor Stybar gelukkig niet. Vanochtend, een paar uur voor de openingsetappe, heeft hij op Twitter laten weten dat zijn koffer terecht is en bedankt hij de luchtvaartmaatschappij voor de snelle service.

  Mis niks van de Eneco Tour op sporza.be

  U kunt elke rit van de Eneco Tour live bij ons volgen, vanaf de start met tekst en in de namiddag met beeld. Vandaag beginnen de renners er om 12.10u aan. De beelden, met commentaar van Christophe Vandegoor en José De Cauwer, mag u verwachten vanaf 15u.