• home
 • video
 • pas verschenen

  Geblesseerde Vermaelen traint voorlopig niet mee bij Barcelona

  Het zal nog even duren voor Vermaelen zijn kunstjes zal tonen in Camp Nou.

  Bij Barcelona zullen ze nog even moeten wachten voor ze een beroep kunnen doen op nieuwe aanwinst Thomas Vermaelen. De Rode Duivel staat nog een tijdje aan de kant door een hamstringblessure die hij opliep op het WK.

  Vermaelen werd afgelopen weekend uitgebreid medisch gekeurd door Barcelona. Volgens sommige bronnen wel acht uur lang. Daarbij heeft de Spaanse club vastgesteld dat de Rode Duivel nog niet helemaal hersteld is van een blessure aan zijn rechter hamstring.

  "Wanneer Vermaelen zijn opwachting zal maken op training, zal bepaald worden door de snelheid waarmee hij herstelt", schrijft Barcelona op zijn website.

  Vermaelen liep zijn hamstringsblessure op tijdens het WK in de wedstrijd tegen Rusland. Na een halfuur moest hij toen naar de kant. Hij miste daardoor ook de wedstrijden tegen Zuid-Korea, de Verenigde Staten en Argentinië.