• home
 • video
 • pas verschenen

  WK-sensatie Keylor Navas trekt naar Real Madrid

  Keylor Navas moet in Madrid de strijd aangaan met Casillas.

  Real Madrid heeft zich versterkt met de Costa Ricaanse doelman Keylor Navas. Hij verlaat het Spaanse Levante en tekent in de hoofdstad een contract voor zes jaar.

  De 27-jarige Navas was één van de revelaties van het afgelopen WK in Brazilië. Met Costa Rica strandde hij pas in de kwartfinales na strafschoppen tegen Nederland. Ook in de achtste finales tegen Griekenland kwam het al tot strafschoppen. Daarin bewees Navas zijn kwaliteiten.

  Zijn ijzersterke WK levert de doelman nu een mooie transfer op. Bij Real moet Navas de concurrentie aangaan met boegbeeld Iker Casillas. Diego Lopez, de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde onder de lat, kreeg eerder deze week te horen dat hij naar een nieuwe club op zoek mag.

  Bekijk hier nog eens de penaltyreeks tussen Griekenland en Costa Rica: