• home
 • video
 • pas verschenen

  Frederik Willems in ziekenhuis na val op training

  Frederik Willems kwam ook al ten val in de Driedaagse De Panne.

  Lotto-Belisol-renner Frederik Willems is ten val gekomen op training. De 34-jarige renner hield er onder meer enkele gebroken ribben en een hersenschudding aan over. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis en moet volgende week onder het mes.

  Eerder dit jaar kwam Frederik Willems ook al ten val in de Driedaagse van de Panne-Koksijde. Toen brak hij zijn sleutelbeen.

  Nu heeft de Oost-Vlaming opnieuw pech. Tijdens een trainingsrit kwam hij zwaar ten val. De Oost-Vlaming werd onder meer geraakt aan het linkersleutelbeen. Willems liep ook een schouderbladfractuur, gebroken ribben en een hersenschudding op. Volgende week wordt de renner geopereerd.

  Het is nog niet duidelijk wanneer Willems weer zal kunnen fietsen. Zijn ploeg wenst hem via Twitter alvast veel beterschap.