• home
 • video
 • pas verschenen

  Zat Bakkali in Oostende-tribune voor Rijsel?

  Bakkali woonde Oostende-Anderlecht bij. Toeval?

  KV Oostende-Anderlecht heeft vrijdag een opvallende toeschouwer gelokt, Zakaria Bakkali. De 18-jarige Belg, op weg naar de exit bij PSV, liet niet in zijn toekomstkaarten kijken, maar mogelijk ligt die in Frankrijk.

  Bakkali werd de voorbije dagen vooral aan Atletico Madrid gelinkt, maar de transfer heeft veel voeten in de aarde.

  Zijn aanwezigheid op de tribune van Oostende was dan ook wellicht minder toevallig dan hij zelf aangaf. "Ik ben op vakantie aan de kust met enkele vrienden", zei hij. "Het heeft niets te maken met een transfer naar Anderlecht."

  De sportief manager van Oostende, Luc Devroe, spuide nog wat mist bij Telenet. "Zo'n type hebben we hier nog niet. Ik weet wel meer, maar kan er niets over zeggen. Ik betwijfel of hij hier voor Anderlecht zit."

  Het optelsommetje duwt Bakkali in de richting van Rijsel. De Franse ploeg, die in de CL-voorronde speelt, wordt gesponsord door Oostende-voorzitter Marc Coucke en zoekt nog versterking.