• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic schenkt PSG een eerste trofee

  Ibrahimovic is duidelijk klaar voor de competitiestart.

  PSG mag de Franse Supercup weer in zijn prijzenkast plaatsen. De Franse kampioen versloeg En Avant Guingamp, de bekerwinnaar van Frankrijk, met 2-0. Zlatan Ibrahimovic nam beide doelpunten voor zijn rekening.

  PSG en En Avant Guingamp speelden de Supercup in Peking. De enthousiaste Chinese supporters zagen hoe PSG wel zonder heel wat WK-gangers op het veld verscheen. Onder meer Silva, Luiz, Lavezzi, Matuidi en Cabaye waren nog niet op de afspraak.

  Zlatan Ibrahimovic, die met Zweden niet naar het WK mocht, kwam wel in actie en hij was andermaal de matchwinnaar voor PSG. Na 9 minuten opende hij de score, tien minuten later zette hij de eindstand al op het bord vanaf de penaltystip. En Avant Guingamp kreeg nog voor de rust een prima kans op een goal, maar Yatabare miste de strafschop.

  Volgende vrijdag speelt PSG zijn eerste competitiewedstrijd. Reims is dan de tegenstander.