• home
 • video
 • pas verschenen

  Falcao maakt rentree in oefenpot tegen Valencia

  Falcao speelde twintig minuten tegen Valencia.

  Radamel Falcao heeft zijn wederoptreden gemaakt na meer dan zes maanden blessureleed. De Colombiaanse Monaco-spits speelde twintig minuten in een oefenmatch tegen Valencia.

  Monaco neemt dit weekend deel aan de Emirates Cup in Londen. In het Emirates Stadium nam Monaco het vanmiddag op tegen Valencia. De wedstrijd eindigde op 2-2, maar veel belangrijker dan het resultaat was de terugkeer van Radamel Falcao.

  De Colombiaanse spits was op 22 januari in het bekerduel tegen Chasselay uitgevallen met een zware knieblessure. Falcao moest een kruis maken over het WK en maakte vanmiddag zijn wederoptreden. In de 72e minuut kwam hij, onder luid applaus, de Bulgaar Dimitar Berbatov vervangen.