• home
 • video
 • pas verschenen

  Rennes kan drie maanden niet op Christian Brüls rekenen

  Christian Brüls tekende bij Rennes een contract voor drie jaar.

  Christian Brüls werd geopereerd aan een breukje in zijn voet. De Belg staat drie maanden aan de kant en mist zo meteen de competitiestart bij zijn nieuwe club Rennes. "Onze medische staf was op de hoogte van de blessure en de operatie was voorzien", relativeert de Franse eersteklasser.

  Christian Brüls tekende pas enkele dagen geleden een 3-jarig contract bij de Franse eersteklasser. Rennes was op de hoogte van de blessure van de ex-Gent-speler en de club onderlijnt dat er geen kat in de zak aangekocht werd.

  "Onze medische staf was op de hoogte van de blessure en de operatie was voorzien", zegt trainer Philippe Montanier op de clubwebsite. "We moeten dit relativeren. Brüls is slechts korte tijd buiten strijd: drie maanden en hij heeft getekend voor 36 maanden."