• home
 • video
 • pas verschenen

  "Het is nog mogelijk dat Vermaelen vertrekt"

  Vermaelen blesseerde zich op het WK aan de hamstring.

  Thomas Vermaelen speelde vorig seizoen weinig bij Arsenal en ook komende jaargang lijkt hij niet op veel speelminuten te moeten rekenen. Een vertrek uit Londen lijkt dus nog steeds mogelijk. "Toch is hij belangrijk voor mij", zegt zijn trainer Arsène Wenger.

  "Thomas is nu nog bij de club", vertelde Wenger op een persconferentie. "Hij is nog geblesseerd. Maar er is een kans dat hij vertrekt. Als dat gebeurt, moeten we hem vervangen, want hij is een belangrijke speler bij deze ploeg."

  Toch nuanceerde Wenger zijn woorden vrij snel. "Ik verwacht dat hij blijft, maar hij heeft vorig seizoen weinig gespeeld. Hij is belangrijk, maar ik kon hem de matchen niet geven die hij wou spelen."

  Het blijft dus onduidelijk waar de toekomst van de voormalige kapitein van de Rode Duivels ligt. Hij werd al in verband gebracht met Manchester United, Napoli en FC Barcelona.