• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV: "Deal met Atletico Madrid over Bakkali"

  Het klikt al een tijd niet meer tussen Bakkali en PSV.

  De kans is groot dat Toby Alderweireld na het vertrek van Thibaut Courtois toch weer een Belgische ploegmaat bij Atletico Madrid zal hebben. PSV meldt dat het een akkoord heeft met de Spaanse kampioen over de transfer van Zakaria Bakkali.

  Zakaria Bakkali (18) debuteerde vorig jaar in het A-elftal van PSV en maakte in zijn eerste wedstrijden veel indruk. Hij werd door bondscoach Wilmots ook bij de Rode Duivels gehaald.

  Maar Bakkali kon zijn niveau niet aanhouden en met coach Phillip Cocu boterde het ook niet. Bakkali heeft nog een contract voor één jaar in Eindhoven en weigert er bij te tekenen. Door het geschil moet hij ook trainen met Jong PSV.

  Atletico Madrid toonde interesse in de flankspeler en lijkt nu beet te hebben. "PSV heeft een akkoord met Atletico over de transfer van Bakkali", vertelde technisch manager Marcel Brands. "Maar dat akkoord telt pas als Bakkali ook rond is met Atletico."