• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Herentals juicht voor Tourwinnaar Nibali

  Vincenzo Nibali was wereldkampioen Rui Costa te snel af.

  Vincenzo Nibali heeft ook het na-tourcriterium van Herentals gewonnen. De Italiaan versloeg in een sprint wereldkampioen Rui Costa en Jurgen Van den Broeck. In Nederland mocht Sebastian Langeveld winnen.

  Met z'n vieren trokken ze de finale in: Vincenzo Nibali, Rui Costa, Jurgen Van den Broeck en Luca Paolini. Die laatste haakte af voor de sprint, waarin Nibali Van den Broeck remonteerde. Ook Rui Costa snelde nog voorbij onze landgenoot. Luca Paolini werd vierde.

  Sebastian Langeveld wint in Wateringen

  In Nederland werd er donderdagavond ook gekoerst. In de Ronde van Wateringen mocht Sebastian Langeveld het zegegebaar maken. De 29-jarige Nederlander van Garmin werd op het podium geflankeerd door twee landgenoten: Tom Leezer en Lieuwe Westra.