• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan: "We hebben enkele interessante transfers gedaan"

  Radja Nainggolan in actie tegen Real Madrid.

  In Italië heeft vicekampioen AS Roma deze zomer al fors geïnvesteerd in zijn kern. Middenvelder Radja Nainggolan is blij met de nieuwe aanwinsten. "Hopelijk kunnen zij ons helpen om dit seizoen een prijs te pakken", zegt de 26-jarige Belg.

  Vorig seizoen verraste AS Roma vriend en vijand door zijn eerste tien wedstrijden te winnen. Maar uiteindelijk moesten de Romeinen de wet van de sterkste ondergaan, Juventus werd afgetekend kampioen.

  Maar bij Roma denken ze groots en daarom werd de kern in de zomer al gevoelig versterkt. In de voorbereiding werd met 3-2 verloren van Manchester United, maar enkele dagen geleden ging Champions League-winnaar Real Madrid wel met 1-0 voor de bijl.

  "We trainen heel hard. Er wordt iets anders gewerkt dan vorig seizoen, maar het loopt heel goed", vertelt de Belg Radja Nainggolan. "We hebben enkele interessante transfers gedaan en de nieuwe spelers hebben zich al goed geïntegreerd."

  "Ik hoop dat de nieuwe jongens kunnen helpen om een prijs te pakken dit seizoen. Technisch zijn ze allemaal heel sterk, dus ik ben ervan overtuigd dat ze hun steentje zullen bijdragen."

  Een van de aanwinsten is verdediger Davide Astori, die Nainggolan nog kent van bij Cagliari. "Ik vind hem een geweldige verdediger. Ik heb 4,5 jaar met hem gespeeld en ik weet dat hij klaar is voor de volgende stap. Ik ben heel blij dat hij nu hier is."