• home
 • video
 • pas verschenen

  De vermiste uitrusting van de Yellow Tigers is terecht

  Vorig weekend in Peru legden de Yellow Tigers beslag op de tweede plaats.

  Vrijdag, zaterdag en zondag moeten de nationale volleybalvrouwen weer aan de bak in de World Grand Prix. In de Sportoase in Leuven zijn Canada, Nederland en Argentinië de tegenstanders van de Yellow Tigers. Er was wel even ongerustheid over de vermiste teamuitrusting.

  De Yellow Tigers speelden afgelopen weekend in Peru hun eerste drie groepswedstrijden in de World Grand Prix. Sinds dinsdag zijn de volleybalvrouwen opnieuw in het land, maar de teamuitrusting liet wel even op zich wachten. Pas donderdag was de bagage terecht

  Assistent-coach Brecht Van Kerckhove maakte er op Twitter al een grapje over: "Moeten de Yellow Tigers topless spelen in Leuven? Na twee dagen is onze bagage nog altijd niet terecht. Duimen maar."

  En dat duimen heeft geholpen, want donderdagavond was de uitrusting terecht. Supporters die gehoopt hadden op topless Yellow Tigers, zijn er dus aan voor de moeite. "Maar we verwachten toch een vol huis", zegt Van Kerckhove

  FIVB World Grand Prix 2014: tweede speelweekend

  Vrijdag kunt u om 20u naar België-Canada kijken (OP12), zaterdag om 20u naar België-Nederland (OP12) en zondag om 18u naar Argentinië-België (Canvas). Kijkt u op uw computer, tablet of smartphone? Surf naar ons livestreamkanaal.