• home
 • video
 • pas verschenen

  Courtois stopt zijn eerste ballen voor Chelsea

  Thibaut Courtois werkt zijn eerste Chelsea-training af.

  Voor Eden Hazard en Thibaut Courtois is de vakantie afgelopen. De Rode Duivels pikken de draad weer op bij Chelsea. Voor Courtois is het zijn eerste training bij de Engelse topclub. Zondag maakt de doelman zijn debuut in een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen.

  Chelsea is op oefenkamp in Arnhem in Nederland. Gisteren meldden Eden Hazard en Thibaut Courtois zich en keken ze naar de oefenpot tegen Vitesse (1-3 voor Chelsea). Vandaag werken ze hun eerste training voor het nieuwe seizoen af.

  Voor Courtois is het zijn eerste kennismaking met Chelsea op het oefenterrein. De voorbije drie seizoenen leenden de Engelsen hem uit aan Atletico Madrid. Bij Chelsea moet onze nationale doelman de concurrentie aangaan met Petr Cech. Zondag krijgt hij zijn eerste speelminuten. Coach José Mourinho stelt Courtois een helft op in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen.