• home
 • video
 • pas verschenen

  Chris Bosh verlengt dan toch contract bij Miami Heat

  Wade, Bosh en James vormden jarenlang de Big 3 bij Miami.

  De kogel is door de kerk. Chris Bosh volgt het voorbeeld van Dwyane Wade en tekent dan toch bij Miami Heat een nieuw contract voor vijf jaar. Prijskaartje: een kleine 90 miljoen euro.

  Chris Bosh maakte vandaag bekend dat hij Miami definitief trouw blijft. De Amerikaan ondertekende een contract van vijf jaar, goed voor een bedrag van bijna 90 miljoen euro.

  De 30-jarige Bosh speelt sinds 2010 in Miami en besliste vorige maand om zijn contract op te zeggen. Daardoor was hij vanaf 1 juli een vrije speler en kon hij ook met andere clubs onderhandelen over een overstap.

  De power forward volgde daarmee het voorbeeld van zijn teamgenoten LeBron James en Dwayne Wade (foto). James besliste eerder deze maand om terug te keren naar zijn oude club Cleveland. Wade tekende wel een nieuw contract voor twee jaar.

  Miami speelde sinds 2010, en de komst van de Big 3 naar de stad, vier jaar achter elkaar de finale van de play-offs en won twee keer de titel. Vorige maand verloor de ploeg de play-offfinale van de San Antonio Spurs.