• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren heeft mondeling akkoord met Ghanese international

  Addy (rechts) in een vriendschappelijk duel met Ghana.

  Waasland-Beveren staat op het punt zich te versterken met David Addy, een 24-jarige Ghanese linksachter die meermaals voor de nationale ploeg van zijn land speelde. De Wase club heeft een mondeling akkoord met Addy, maar wacht nog op de medische en fysieke tests.

  Addy is een linksachter die overkomt van Vitoria Guimaraes, een Portugese eersteklasser. De Ghanees werd al verschillende keren opgeroepen voor de nationale ploeg van zijn land, maar viel wel naast de selectie voor het WK in Brazilië.

  Addy kwam als 18-jarige in Europa terecht bij de Deense club Randers. Na twee seizoenen vertrok hij naar FC Porto dat hem twee seizoenen uitleende. Daarna kwam hij bij Votoria Guimaraes terecht. Bij die club won hij in het seizoen 2012-2013 de Portugese beker en trad hij vorig seizoen aan in de Europa League.