• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku: "Tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven"

  Lichtte Lukaku op deze foto een tipje van de sluier?

  Is Romelu Lukaku dan toch op weg naar de uitgang bij Chelsea? Op Twitter suggereert de Rode Duivel dat hij vertrekt bij Chelsea en Marouane Fellaini feliciteerde hem al met een transfer. Volgens verschillende bronnen is Lukaku op weg naar Everton, waar hij een contract voor vijf jaar zou tekenen.

  Chelsea-coach José Mourinho kondigde onlangs aan dat de transfermarkt gesloten was voor zijn club. Maar sindsdien sloot de Londense club wel Didier Drogba opnieuw in de armen.

  Geen goed nieuws uiteraard voor Romelu Lukaku, want Drogba is een rechtstreekse concurrent én wordt door de fans van Chelsea op handen gedragen.

  In de Engelse media wordt dan ook volop gespeculeerd over een transfer van Lukaku, die zou kunnen terugkeren naar Everton. Die club huurde de Belg vorig seizoen al van Chelsea (foto). Everton zou nu een bod van 30 miljoen euro hebben uitgebracht voor de 20-jarige spits, maar ook een handvol andere clubs aast nog op de Rode Duivel.

  Op Twitter en Instagram doet Lukaku alvast geheimzinnig over zijn toekomst. Woensdagmiddag postte hij een foto van zichzelf met als bijschrift: "Tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven". Op de achtergrond is ook een bordje "exit" te zien. Toeval of zinspeelt hij op een transfer?