• home
 • video
 • pas verschenen

  Dokters verklaren Club-keeper Kujovic volledig genezen

  Kujovic kan over enkele weken weer aansluiten bij Club.

  Club Brugge-doelman Vladan Kujovic kan weer aan voetballen denken. De nier, waarin een kwaadaardige tumor huisde, werd verwijderd en hij heeft geen nabehandeling nodig. De dokters hebben Kujovic volledig genezen verklaard.

  Vladan Kujovic kreeg 2 weken geleden te horen dat hij geteisterd werd door een tumor in een van zijn nieren. Hij ging al snel onder het mes en nu kunnen de artsen concluderen dat de operatie over de hele lijn geslaagd is.

  De aangetaste nier van Kujovic werd helemaal verwijderd en de Serviër mag nu het ziekenhuis verlaten. Er is geen nabehandeling nodig, dus kan Kujovic na een rustperiode over enkele weken weer aan de slag bij Club.

  "Vladan kan zeker weer op zijn oude niveau geraken. Een sporter met één gezonde nier is tot dezelfde inspanningen in staat als iemand met twee nieren. Met zijn fitheid en zijn wilskracht zal Vladan zeker terugkeren", melden de Club-dokters.

  Kujovic bedankt zijn collega's en fans voor de steun: "Ik heb enorm veel steun gekregen en dat heeft mij doorheen deze moeilijke periode geholpen. Het was overweldigend. Het moment dat ik de spelers op de Brugse Metten zag met een T-shirt om me te steunen, was bijzonder emotioneel. Ik zal dat nooit vergeten."