• home
 • video
 • pas verschenen

  Courtois: "Bedankt Atletico voor drie geweldige jaren"

  Thibaut Courtois: "Het was een eer om drie jaar het shirt van Atletico te dragen."

  Thibaut Courtois gaat vanaf dit seizoen de concurrentie aan met Petr Cech bij Chelsea. In een videoboodschap neemt hij afscheid van Atletico Madrid. "Jullie zitten voor altijd in mijn hart", zegt de doelman van de Rode Duivels.

  Thibaut Courtois werd door Chelsea drie seizoenen uitgeleend aan Atletico Madrid. In die periode won hij de Spaanse titel, de Europa League, de Europese Supercup en de Spaanse beker. In een videoboodschap op Facebook blikt hij terug op zijn periode bij Atletico.

  "Ik heb drie geweldige jaren beleefd bij Atletico. Er waren heel wat mooie momenten en we wonnen ook nog eens verschillende prijzen. Atlético zal voor altijd in mijn hart zitten", zegt Courtois in vloeiend Spaans.

  "Ik bedank het management van Atletico, de medische staf, coach Diego Simeone, het team en iedereen die voor de club werkt. Jullie hebben me altijd goed behandeld. Het was een eer om drie jaar het shirt van Atletico te dragen."

  Facebook-gebruikers kunnen hier de videoboodschap van Courtois bekijken: